Представихме се!

Скъпи читатели и приятели,

много време измина от последната ни публикация, но ако ни следите във Фейсбук вече знаете, че с приоритет за нас беше подготовката за нашата скромна изложба. Искрено се радваме и благодарим на всички, които уважиха нашия призив да я видят до този момент.

Със сигурност не успяхме да покажем всичко. Със сигурност никога няма да можем да разкажем за всичко онова, което ни донесе този проект. Снимките и текстовете, които споделяме не са достатъчни да изразят емоциите, които изпитахме през последната ходина и новият опит, който придобихме.

Можете да споделяте своите впечатления на нашата електронна поща или във фейсбук! Тук оставяме няколко кадъра от изминалата седмица.

На 20 май 2019 г. организирахме представяне на Търсачите в гр. София сред наши колеги, приятели и съмишленици. Поставихме пред гостите въпроса как можем да допринесем като професионалисти в регистрирането и опазването на нашето културно наследство. В дискусията изведохме на преден план това, че децата са тези от които зависи дали работата ни ще бъде резултатна и факта, че традициите са на практика са живи сред нас. Само трябва да се огледаме и да включим новите технологии, социалните мрежи в тяхното популяризиране.

На 24 май 2019 г. в НЧ „Тодор Пеев – 1871“ се срещнахме отново с децата, които участваха в импровизирания ни Клуб. Тяхната критична оценка е най-важна и се надяваме да имаме възможност в края на седмицата да я чуем при последната ни среща.

Благодарим на всички!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s